Bacon er kødets krydderi der er der ikke nogen tvivl om. Alle elsker æg og bacon til brunch, det er det første som altid bliver spist. Men hvorfor så ikke kombinere de to som alligevel passer så godt sammen. I går lavede jeg bacon og æg muffins, og de blev helt fantastiske. Derfor vil jeg dele denne meget nemme men super lækre opskrift med jer.
Ingredienser:
2 pakker skiveskåret bacon (der går ca. 2 skiver på muffin)
6 æg (1 æg pr. muffin)
Toast brød (valgfrit)
Muffin form
Fremgangsmåde
1. Steg bacon skiverne let på panden. Det er vigtigt at baconen ikke bliver stegt knasende sprød, da den så ikke kan formes.
Bacon skiverne lægges i muffin formen, husk at der skal være plads i midten af formen.
2. Æggene hældes forsigtigt i midten af bacon krøllen.
Alternativt kan man trykke en bund af toast brød ud med et snapseglas eller lignende og lægge den som bund i formen.
3. Ovnen forvarmes til ca. 180 grader, og bacon æg muffins bages i 10 minutter
4. Når bacon mufiins er køles lidt af kan de forsigtet tages ud af formen og placeres på brunch tallerken.